top of page
IMG_0038_1-2.JPG

Hvem er jeg

Anne-Cathrine Nannestad Pettersen

Litt om min reise...

På et tidspunkt i arbeidslivet begynte jeg å kjede meg og lengtet etter å gjøre noe annet. Jeg visst ikke hva, men jeg kjente jeg ville gjøre noe mer meningsfylt. En lang periode kommuniserte jeg dårlig med meg selv og det holdt meg tilbake, som igjen resulterte i at jeg holdt ut der jeg var. Dette førte til lav selvfølelse og jeg hadde ikke troa på at jeg kunne gjøre noe annet en å bare bli der jeg var.  

Bedriften var solid, jeg jobbet med mange spennende oppgaver, og det var en trygg jobb, hvor jeg hadde lært utrolig mye. I denne jobben presterte jeg godt, jeg hadde mange gode ideer som ble gjennomført og jeg var veeeeldig «flink pike». Jeg jobbet mange timer overtid, og sa sjelden nei til tilleggsoppgaver. Men denne lengselen etter å gjøre noe annet var sterk, så selv om jeg ignorerte den gang på gang ville den ikke gi slipp.

I kombinasjon med en hendelse på jobben + mye jobbing, og at jeg ikke hadde lyttet godt nok til meg selv, endte det med at jeg ble utbrent og til slutt gikk på «veggen».

«Den største begrensningen er oss selv!»

Noen år før dette hadde min mann og jeg et samlivsbrudd. I denne prosessen brukte både min mann og jeg en coach. Dette ga god effekt, og vi bor sammen igjen i dag. Etter dette møtte jeg en annen coach i forbindelse med noen matkurs jeg holdt. Hun drev en skole med NLP coaching, endringsprosesser og mentaltrening, og tilfeldighetene ville det slik at jeg senere startet opp på hennes skole. Over 4 år tok jeg utdanningen NLP Master coach. Det ble en fantastisk reise i meg selv og læren om hvordan vi mennesker fungerer og hvordan vi kan lære av oss selv og av andre. Hvordan vi kan omprogrammere gamle sannheter og frigjøre oss fra hindringer. Lytte bedre til oss selv og ta bevisste valg, kommunisere bedre med oss selv og andre. Bli mentalt sterkere og takle motstand og utfordringer bedre. Tørre å gå ut av komfortsonen og gå for drømmen. Gjennom min masteroppgave lærte jeg også mye om hvordan bygge selvtillit og selvfølelse, stole på meg selv og min intuisjon.

Dette ga meg ny innsikt og mot til å si opp jobben etter 25 år. Jeg lytte innover, tok meg selv på alvor, og da fant jeg svaret. Jeg ville jobbe med mennesker, og endring- og utviklingsprosesser.

 

Veien videre...

Nå har jeg lagt bak meg 8 år som Jobbkonsulent, karriereveileder og coach i arbeid og inkludering. 

Jeg er så takknemlig for alle menneskene jeg har blitt kjent med og fått hjulpet i alle disse årene. Min jobb i arbeid og inkludering har gitt meg mye læring og forståelse. Jeg har coachet og veiledet mennesker som har stått i forskjellige livssituasjoner, endringsprosesser og overgangsfaser. Gjennom tusenvis av en-til-en samtaler og foredrag har jeg fått tilbakemeldinger om at coachingen har fungert, og at de har kommet seg ut av en uønsket situasjon. Min erfaring er at mange overtenker, har liten tro på seg selv, føler seg ikke god nok, og har sannheter som ikke er sanne. Jeg er genuint opptatt av mennesker, kommunikasjon og mental trening, derfor elsker jeg denne jobben. 

«Den du snakker mest med i løpet av dagen, er deg selv. Pass på å si noe pent!»

Ellers...

beriker jeg livet med det jeg elsker; naturopplevelser, kajakk og slalåm og beste av alt være sammen med familien og venner. Jeg har stor lidenskap for kreative prosesser og tar det ut i mine malerier. Holder malekurs og utstillinger. Etter mange år med mental trening, har jeg hoppet ut av den mentale komfortsonen flere ganger i små og store prosjekter.

 

NY vei igjen...

Jeg har igjen lyttet innover, tatt steget ut av komfortsonen, sluttet i min jobb innen arbeid og inkludering.  Nå jobber jeg som NLP coach - mentaltrener - pustetrener og karriereveileder. Jeg elsker å møte nye mennesker, høre deres historier og hjelpe dem med å nå sine ønsker, drømmer og mål. Det gir meg stor glede å følge prosessene og å oppleve deres vekst.

Jeg vet at det å lære seg gode verktøy og gjøre mental styrketrening vil berike livet og vil være en god investering i ditt liv også.

Ved å velge...

coaching og mentaltrening hos meg kan jeg love deg ett godt kursprogram med god individuell oppfølging. Jeg har fokus på DEG og hvilket resultat du ønsker. 

Gleder...

meg til å snakke med deg og bidra i ditt liv!

bottom of page